2. Aylık Toplantımız | 12 | Arkadaşımız katılmıştır.
  AHMET ER,
AHMET ŞENOCAK,
ALİ ÖÇALAN,
ALİ RIZA KAYA,
BEDRİ MUTAF,
EKREM RAŞİT ÖZDEMİR,
HASAN DOĞANAY,
HAYATİ TOPRAK,
KEMAL EDREM,
MUHARREM ARAN,
NADİR NADİ KARA,
SADIK CANOĞLU,
 2. Aylık Toplantımız, 16.11.2011, Hava Eğitim Güzelyalı
 Ekim ayında gerçekleştirdiğimiz ilk toplantımızdan sonra ikinci toplantımıza Dör yeni katılım oldu.
 
 Aylık toplantılarımızın fikir babası olan Nadir Nadi Kara Arkadaşımızın toplanacağımızdan son anda haberdar olması gecenin ayrı bir muhabbet ve neşe kaynağı oldu.
 
 Toplantıya akşam saat 16:00 dan sonra katılan arkadaşlarımızın sıcak muhabbetiyle havanın akşam saatlerinde soğuduğunun farkına Ahmet Er in gecemize üşüdük diye not düşeceğim demesiyle muhabbete kapalı kısımda devam ettik.
 
 Muharrem Aran arkadaşımız işi dolayısıyla bizlerden erken ayrıldı.
 
 Saat 19:00 dan sonra muhabbetimize yemek salonunda devam ettik, ortam sakin kıyafet sorunu yoktu,servis desen düzenli ve güzeldi.
 
 Gelen Arkadaşlarımıza özel bir haberleşme sunmadan sitemiz aracılığı ve mail adreslerine gönderilen bilgilendirme mailleriyle olmaktadır.
 
 Katılanların az olması sizlerin katkılarıyla gelecek aylar da daha artacağından ümitliyiz.
 
 Gecenin ilerleyen saatlerinde Konya dan Sevgili Şair Devre Arkadaşımız Tayyar Yıldırım ın sıcak sesini duymak bizim için ayrı bir mutluluk oldu, katılan arkadaşlarımız adına kendisine çok teşekkürler.
 
 
 Arkadaşlarımıza katılımlarıyla güzel hoş sohbet geçen bir geceydi, bir sonraki gecemizin de sizlerin katılımıyla 14 ARALIK 2011 Çarşamba günü (Hava Eğitim Komutanlığı sosyal tesislerinde Saat 14:00 dan sonra) aynı mekanda yapılmasına karar verilmiştir.
 
 Toplantıya katılan arkadaşlarımıza çok teşekkürler,
 
 Sağlıcakla kalın
 
| İcra Kurulu |