6. Aylık Toplantımız | 21 | Arkadaşımız katılmıştır.
  AHMET ER,
AHMET ŞENOCAK,
ALİ ÖÇALAN,
ALİ RIZA KAYA,
BEDRİ MUTAF,
BÜLENT CİVAN,
EKREM RAŞİT ÖZDEMİR,
ERDİNÇ YILMAZ,
ERKAN BALKANLI,
HASAN DOĞANAY,
HASAN ÜSTÜN,
KEMAL EDREM,
MUAMMER SAVRAN,
MUHARREM ARAN,
MUSTAFA ENGİN TUNCEL,
MUSTAFA MADEN,
NADİR NADİ KARA,
NAZMİ KALFA,
SADIK CANOĞLU,
SERVET ÖZTÜRK,
TANER TINASTEPE,
 6. Aylık Toplantımız, 07.03.2012, Yenikale İnciraltı
 7 Mart 2012 Çarşamba günü saat 14:00 de Yenikale - İncialtı Sosyal tesislerinde Arkadaşlarımızla 6. Aylık toplantımızla bir araya geldik.
 
 Toplantımıza saat 14:00 de İnciraltı Yenikale Sosyal tesislerinde güzel bir havada gerçekleştirdik. Şansımıza güzel bir hava vardı,
 
 İlk gelen Arkadaşımız geçen iki toplantımıza katılamayan Ali Öcalan dı, kendisi güzel bir telaş içinde (5 Nisan 2012 İzmir de 7 Nisan 2012 de Ankara da) olmak üzere Kızının Evlilik hazırlıklarının uğraşısı vardı, Ali Öcalan Arkadaşımızın Kızına Ömür Boyu mutluluklar dileriz.
 
 Engin Tuncel Arkadaşımız yine erken gelenlerden di, Ege Üniversitesinde devam ettiği sedef hastalığı tedavisine devam ediyor gelişmeler umut verici, inşallah yakın zamanda tedavisi solumlu sonuç verir.
 
 Ahmet Er Arkadaşımız bizi hayal kırıklığına uğrattı bizler orada onu beklerken meğer İnciraltı Deniz Müzesinde ki gemileri Misafiriyle ( - Vedat Kut - Dayısı) beraber gezmiş.
 
 Aylık toplantılarımızın fikir babası Nadir Kara Arkadaşımızın ev sahipliğinden pek memnun kalmadık, çünkü toplantımıza biraz geç geldi.
 
 Tayyar Yıldırım la telefon konuşması yaptık, üzücü bir haberimiz var busene ki toplantıya gelemiyeceğini bildirdi.
 
 Şair devremizin Arkadaşlarına duyurulur, bu yıl görüşemiyeceğiz.
 
 Her toplantımızın güler yüzünü eksik etmeyen Yasin Mercan telefonla gelemiceğini bildirdi,
 
 Seracetti Kızılsu da telefonlar bizleri aradı, ve gelemedi geçen ay ki toplantımızda gösterdiği güzel sahne oyunlarından bizi mahrum bıraktı.
 
 Toplantımızın öncelikli konularından birisi 7-8 Nisan 2012 Pamucak Toplantımız ve toplantımızı daha nasıl çekici hale getirebiliriz konularıydı, gelen öneriler oldu;
 * Sitemizin harcamalarına katkı amacıyla çekiliş yapılması,
 * Toplantıya İzmir den veya İzmir dışından gelen Arkadaşlarımızın ulaşım sorunlarına yardımcı olabilmek,
 *
 
 Arkadaşlarımıza katılımlarıyla güzel hoş sohbet geçen bir geceydi, bir sonraki gecemizin 7 - 8 Nisan 2012 Cumartesi günü Sizleri bekliyoruz Pamucak Sürmeli Oteline bekliyoruz.
 
 Toplantıya katılan arkadaşlarımıza çok teşekkürler,
 
 Sağlıcakla kalın
| İcra Kurulu |