1. Aylık Toplantımız | 11 | Arkadaşımız katılmıştır.
  AHMET ER,
AHMET ŞENOCAK,
BEDRİ MUTAF,
HALİL DUMAN,
HASAN ÜSTÜN,
HİKMET ŞENSÖZ,
HÜSEYİN ŞENEL,
KEMAL EDREM,
MUAMMER SAVRAN,
MUSTAFA ENGİN TUNCEL,
ÜMİT MEMİŞ,
 1. Aylık Toplantımız, 19.10.2011, Astsubay Orduevi - Konak
 Sevgili Arkadaşlar;
 
 18 Ekim 2011 gecesi Hakkari de pusu kuran İnsanlık dışı örgütün çatışmasında Şehit olan 24 Ana Baba nın yetişmiş Evlatlarına Allah Rahmet eylesin,
 
 Arkadaşlarımızdan gelen bugün toplanmayalım teklifini de saygıyla karşılarız, ne var ki bir araya gelişimizin amacı vur patlasın çal oynasın olmadığı için bu konuda bir mahsur olamayacağını düşündük ve bir araya geldik.
 
 İzmir de oturan Arkadaşlarımızın bir araya gelip bir muhabbet ortamı yaratmak ve daha sık bir araya gelebilmek için 19 Ekim 2011 Çarşamba günü Konak Astsubay Orduevinde saat 17:00 da buluştuk.
 
 Malatya da yaşamakta olan, aramıza yeni katılan Halil Duman Arkadaşımızın varlığıyla mutlu olduk.
 
 Aramıza ilk defa katılmış olan Hikmet Şensöz İstanbul dan İzmir yeni gelmiş ve İzmir de yaşamaya başlamış olup bizlere katılmış bulunmaktadır.
 
 Bu toplanmamızın bir güzel tarafı da sitemizde ilk defa bir araya gelebilenlerin olması bizleri çok mutlu etmiştir,
 
 Daha önceki toplantılarımıza katılamamış olan Ümit Memiş Arkadaşımız çalışma hayatına devam etmesine rağmen bizleri katılarak mutlu kılmıştır.
 
 Yine sitemize yani kayıt yapan Hüseyin Şenel Arkadaşımız da gecenin ilerleyen saatlerinde aramızda görünce çok şaşırdık ve de çok sevinç duyduk, Beyaz Sakallarıyla dede görünümü yıllar öncesinde bıraktığımız günlerin mazide kaldığının göstergesiydi, Laz Hüseyin artık Hacı Laz Hüseyin olmuş ve neşesini ve muhabbetini özlemişiz.
 
 Çalıma Hayatına devam eden Bedri Mutaf bizleri yalnız bırakmamıştır,
 
 Arkadaşlarımıza katılımlarıyla muhabbeti bol hoş geçen bir geceydi, bir sonraki gecemizin de sizlerin katılımıyla toplanacağımızın ümidiyle.
 
 
| İcra Kurulu |