5. Aylık Toplantımız | 22 | Arkadaşımız katılmıştır.
  AHMET ER,
AHMET ŞENOCAK,
BÜLENT CİVAN,
ERCAN USLU,
ERDİNÇ YILMAZ,
ERKAN BALKANLI,
FİKRET UĞRAŞ,
HALİL ÇETİN,
HASAN TAHSİN BAŞARIR,
HASAN YAZGÜLÜ,
İSMAİL GÜLER,
KEMAL EDREM,
MUAMMER SAVRAN,
MUHARREM ŞAVGAR,
MUSTAFA ENGİN TUNCEL,
NADİR NADİ KARA,
SADIK CANOĞLU,
SERACETTİN KIZILSU,
SÜLEYMAN KAYAHAN,
TARIK TURAN,
YASİN MERCAN,
ZAFER ŞENKAYA,
 5. Aylık Toplantımız, 07.02.2012, Yenikale İnciraltı
 7 Şubat 2012 Salı günü saat 14:00 de Güzelyalı Hava Eğitim Tesislerinde Hanımların Günlerinin yapıldığı sosyal tesislerde Bizlerde 23 Arkadaşımızla bu ayki toplantımızı gerçekleştirdik.
 
 Bu ayki toplantımıza damgasını vuran yeni katılan arkadaşlarımızın çok olması ve bir önceki aydan fazla olmasıydı.
 
 Aylık toplantımıza gelen arkadaşlarımıza bu güzel paylaşmanın keyfi katılamayanların ise bir sonra ki toplantımız da görme umuduyla.
 
 Toplantımıza saat 14:00 de Hava Eğitim K.lığı tesislerinde Ahmet Şenocak - Bülent Civan ve Kemal Edrem ve Ercan Uslu, (Hanımların günlerinin den dolayı), yer bulmada zorlandığımız Hava Eğitim tesislerinin bahçesinde, tesis içerisinde yer boşalmasını gözleyerek bir süre oturduk.
 
 Engin Tuncel Arkadaşımızın sedef tedavisi devam etmekte olup, sonucu şu an için umut verici gözükmede.
 
 Toplantımıza bizi her ay yalnız bırakmayan Bedri Mutaf telefonla katıldı, Babasının 9 Eylül hastanesinde yatıyor olması ve ona refakat etmesinden dolayı katılamadı, Arkadaşımızın Babasına Acil şifalar dileriz.
 
 Toplantımıza telefonla katılarak selamlarını iletmiştir
 
 Toplantılarımıza Gaziemir den katılan Nazmi Kalfa Arkadaşımız belfıtığı sağlık problemleminden dolayı katılamadı kendisine acil şifalar dileriz.
 
 Toplantımıza 1980 yılından beri görmediğim Erkan Balkanlı yı görmekten çok mutlu oldum
 
 Yine toplantımıza tesadüfen orada bulunan Şeref Palaz şu anda çalışmaya devam etmekte olup bizlerin aylık olarak toplanmamızdan ve sitemizden haberdar ettik.
 
 Toplantımızda 12 Şubat 2012 Pazar günü planlanan Bozdağ gezisi öncesi toplantısının bilgilendirilmesi yapıldı.
 
 Toplantımızın devamında akşam yemeğine her zaman olduğu gibi tesislerin tadilat nedniyle kapalı olmasından dolayı İnciraltın daki Yenikale tesislerinde sıcak bir havada ve müzik eşliğinde geçirdik.
 
 Yasin Mercan Arkadaşımızın toplantıya gelirken sakallarının Nb.çi Astsubayı tarafından talimatlara göre uzun olmasından dolayı içeriye alınmamamsı ve talimatlara uygun bir şekilde traş olduktan sonra bizlere katılarak neşesiyle çok güzel eğlendik.
 
 Gecenin ilerleyen saatlerinde Seracettin in roman havalarındaki performansı ve org çalan piyanistle uyumu izlenmeye değerdi.
 
 Toplantılarımızdan 5. sine katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkürler,
 
 Yeni toplantımızı 7 Mart 2012 Çarşamba günü yine burada yapmaya karar verdik ve sizleri bekliyoruz.
 
 Arkadaşlarımıza katılımlarıyla güzel hoş sohbet geçen bir geceydi, bir sonraki gecemizin de sizlerin katılımıyla 07 Mart 2012 Çarşamba günü (Yenikale İnciraltı sosyal tesislerinde Saat 15:00 den sonra) Nadir Arkadaşımızın uzun zamandan beri istediği yerde yapılmasına karar verilmiştir, Sizleri bekliyoruz.
 
 Toplantıya katılan arkadaşlarımıza çok teşekkürler,
 
 Sağlıcakla kalın
| İcra Kurulu |