11. Aylık Toplantımız | 34 | Arkadaşımız katılmıştır.
  AHMET ER,
AHMET ŞENOCAK,
ALİ RÜSTEM KURT,
BÜLENT CİVAN,
CANİP AKALIN,
DOĞAN KARA,
DURSUN ASLAN,
ERDİNÇ YILMAZ,
ERKAN ÇETİNTAŞOĞLU,
FİKRET UĞRAŞ,
HALİL SEVER,
HASAN TAHSİN BAŞARIR,
HASAN YAZGÜLÜ,
HİKMET ŞENSÖZ,
İBRAHİM YELKEN,
İLHAN AKBAŞ,
İSMAİL GÜLER,
KEMAL EDREM,
LEVENT KOLOĞLU,
MAZHAR ÖZGÜNOĞLU,
MUAMMER SAVRAN,
MUHARREM ARAN,
MUSTAFA ENGİN TUNCEL,
MUSTAFA KALINKILIÇ,
MUSTAFA LEVENT ÖTGÜR,
NAZMİ KALFA,
NURETTİN KUYUCU,
ÖMER FARUK KAYA,
RAYIF TOSUN,
SADIK CANOĞLU,
TAYFUR KUTLU,
TURGAY SAVAŞ,
YASİN MERCAN,
ZAFER ŞENKAYA,
 11. Aylık Toplantımız, 09.01.2013, Yenikale İnciraltı
 9 Ocak 2013 Çarşamba günü saat 14:00 de Kara Kuvvetlerinin Yenikale Gazinosu İnciraltı nda 34 Arkadaşlarımızla 11. Aylık toplantımız da buluştuk,
 
 Bildiğiniz üzere her ayın ilk Çarşamba günü yaptığımız aylık toplantımızda yılbaşı olmsaından dolayı bu haftaya ertelediğimiz aylık toplantımızın günü olan Çarşamba günü aldığımız üzüntülü haber bizleri çok üzdü,
 
 Arkadaşımız Taner Tınaztepe 8 Ocak Salı günü gecesinde geçirdiği kalp kriziyle en yakın hastaneye kaldırılmış ve yapılan müdahale sonucunda ve stand takılmış ve hayata tekrar merhaba demiş oldu,
 
 Bizler bu haberi Çarşamba sabahı aldık ve yanına gittiğimizde bizim tanıdığımız ve bildiğimiz Taner güler yüzüyle bizleri karşıladı. Onu böyle görmekten kendi adıma ve Ailesi adına ve Devre Arkadaşlarım adına çok sevindim.
 
 Aylık toplantıya katıldıktan sonra kontrol için hastaneye gidecek olması kendi sağlığını Arkadaşlarıyla buluşmaktan daha önemsiz düşünmesi bizler için Arkadaşlık için güzel olsa bile Bizlerin daha sağlıklı olarak hayatta kalmamız hepimiz için daha hayırlı, ve daha az üzücü olacaktır.
 
 Kendisine acil şifalar dileriz, gelecek ayki toplantımızda görmekten mutlu olacağız.
 
 Toplantımıza Saat 14:00 da İnciraltı nda Yenikale tesislerinde bir araya geldik, kış günlerinin en soğuk günlerinde bizleri yalnız bırakmayan Arkadaşlarımız tekrar çok teşekkürler.
 
 Kısa bir süre önce Dede olan Arkadaşımız Ayhan Uzun, Torununu bırakmadığı için toplantımıza katılamadı ama gelen Arkadaşlarımız için lokum göndermiştir. Kendisine Dede olmasından dolayı kutlarız şansının bol ve tüm güzelliklerin Güzel torun için olmasını dileriz.
 
 Toplantımızın en önemli olan konularından biri de 13 Nisan da yapacağımız yer olarak Alkoçlar Adakule Otelin de yapacak olacağımızın bilgilendirmesini yaptık.
 
 Toplantımıza ve Sitemize yeni katılan Tayfur Kutlu oldu, kendisine hoş geldin diyoruz.
 
 Toplantımıza Foça dan gelen Turgay Savaş ve Urla dan Mazhar Özgünoğlu ilk kez aylık toplantılarımıza katılanlardandı.
 
 Toplantımız havanın soğuk olmasına rağmen sıcak bir ortamda geçmiş oldu, bizleri yalnız bırakmayan tüm Arkadaşlarımıza çok teşekkürler.
 
 Gelecek ayki toplantımızı 6 Şubat Çarşamba günü burada bekliyoruz.
 
 9 OCAK 2013 ÇARŞAMBA GÜNÜ BULUŞMAK ÜZERE;
| İcra Kurulu |