18. Aylık Toplantımız | 30 | Arkadaşımız katılmıştır.
  AHMET ER,
AHMET ŞENOCAK,
AHMET TAŞKALDIRAN,
AHMET TUFAN ŞENOL,
ALİ KAFADAR,
ALİ ÖÇALAN,
BEDRİ MUTAF,
BEKİR CENGİZ,
BÜLENT CİVAN,
CANİP AKALIN,
CİHAN ARDA,
ERDİNÇ YILMAZ,
ERKAN ÇETİNTAŞOĞLU,
GÜRCAN ÖZCAN,
HASAN TAHSİN BAŞARIR,
HİKMET ŞENSÖZ,
İBRAHİM VEDAT KARNAK,
İLHAN AKBAŞ,
İSMAİL GÜLER,
KEMAL EDREM,
MEHMET KADRİ ORAL,
MUSTAFA ENGİN TUNCEL,
MUSTAFA KALINKILIÇ,
NİYAZİ UÇAR,
RAYIF TOSUN,
SADIK CANOĞLU,
ŞABAN YETİŞ,
TANER TINASTEPE,
ZAFER ŞENKAYA,
ZEYNEL KARAKAŞ,
 18. Aylık Toplantımız, 08.01.2014, Yenikale İnciraltı
 Çarşamba günü Aylık toplantımızı İnciraltı Yenikale Gazinosunda 33 Arkadaşlarımızla Yeni Yılın ilk toplantısı genelde 18. toplantımızda buluştuk.
 
 
 Bedri Mutaf ve Eşi, Gürcan Özcan ve Eşi, Ali Kafadar ve Eşi,
 Gürcan Özcan nın Manisa ya gelerek Ali Kafadar ve Ahmet Taşkaldıran ın misafiriydi, bizleri de Aylık toplantımızda yalnız bırakmadılar Kendilerine ve Eşlerine çok teşekkürler.
 
 Toplantımıza ağırlığını koyan temel konumuz bu yıl gerçekleştirmeyi planladığımız 12 Nisan 2014 Geleneksel Toplantımız oldu. Takip edenler yakinen bilecektir ki Toplantıya katılacak Arkadaşlarımızdan ödemelerimizde ve kesin sayıya ulaşabilmek için
 10. Ocak 2014 olarak bildirmiştik,
 
 Bugün itibarıyla 10 Ocak 2014 Cuma günü saat 22:00 itibarıyla 99 Arkadaşımız ödeme yapıp bizlerle irtibata geçmiştir.
 
 Kendilerine ilgilerinde dolayı çok teşekkürler. Arkadaşlarımızın Oda sayısında zor duruma kalmamaları için 150 oda olarak Otel ile anlaşma yaptık.
 
 Bunu yapmaktaki amacımız Erken Ödeme yapan Arkadaşımıza bir avantaj sunmaktı. Bu tarihten sonra talep olursa değişik bir fiyat uygulama amacımız vardı, ama elimizdeki oda sayısı olduğundan böyle bir uygulamaya gidemiyoruz. Erken ödeme yapan Arkadaşlarımızdan Kendi adıma Özür dilerim çünkü bir avantaj şu an için sunamadık,
 
 Geçen Yıl Toplantıya katılan Arkadaşlarımızdan bilgilerini ve önerilerini almıştık, ödemelerin ne kadar ve nasıl olacağı hakkında.
 
 Şu ana kadar bizlerle irtibata geçmeyen Arkadaşlarımızın 6. Toplantımıza Katılmama Sebeplerini Sorgulamak gibi bir amacımız ve niyetimiz olamaz.
 
 Bizim merak ettiğimiz Toplantı katılım fiyatı yüksek olabilir, Oteli beğenmemiş olabilir, veya bizimle paylaşabileceği sahsi olmayan bir sebep olabilir, böyle bir bir paylaşım bizlere yol gösterecektir.
 
 Her yıl Arkadaşlarımızın toplantımızda son güne kadar nasıl olsa oda bulabilirim düşüncesinde Kendi Adıma söyleyebilirim ki katkım çok oldu, Arkadaşlarımıza HAYIR diyememenin bedelini bu sene farklı bir şekilde yaşamaktayız.
 
 Sizlerin ilgisi ve katkısıyla bizler yol alabiliriz, Tüm Arkadaşlarımıza Teşekkürler
 
 Sizleri 5 Şubat 2014 Çarşamba günü, Sizleri bekliyoruz.
| İcra Kurulu |