30. Aylık Toplantımız | 16 | Arkadaşımız katılmıştır.
  AHMET ER,
AHMET ŞENOCAK,
EYYÜP ÖREN,
FATİH DİNLER,
HASAN ÜSTÜN,
HİKMET ŞENSÖZ,
HÜSEYİN ŞENEL,
KADİR HASAN BAJDAROĞLU,
KEMAL EDREM,
MEHMET KADRİ ORAL,
MEHMET NURİ ŞALVARLI,
MUHARREM ŞAVGAR,
MUSTAFA ENGİN TUNCEL,
MUSTAFA TONGUÇ,
SERACETTİN KIZILSU,
ÜMİT MEMİŞ,
 30. Aylık Toplantımız, 05.08.2015, Yenikale İnciraltı
 Sevgili Arkadaşlar, 30. Haftalık Toplantımıd da Bizleri yanız bırakmayan Arkadaşlarımıza çok teşekkürler, Gelecek Aylık toplantılarda daha çok Arkadaşımızı görmek umuduyla,
 
 Facebook : 1980MezunuHavaAstsubaylar ve Eşleri adresinden ulaşabilirsiniz
 
 
 Sevgili Devre Arkadaşımız Nurettin Kombul İzmir Kent Hastanesi Yoğun Bakımda yatmaktadır, Kendisine ve Yakınlarına Allah Yardımcı Olsun, Geçmiş Olsun.
 İrtibat Telefonu Oğlu İlker : 536 359 72 21  
 
 Çanakkale den Bizleri Yalnız Bırakmayan çiçeği burnunda Dedemiz Fatih Dinler, Hem Devre Arkadaşı Hem de Tek Torun İki Dedemiz Olarak Eyyüp Ören Arkadaşımız da Bizlerleydi, İki Dedemizi de Kutlarız
 
 Çiçeği Burnun da Dedemiz Hasan Üstün De Bizlerleydi, Hasan Üstün Arkadaşımızı da Kutlarız, Biz Onu Dede olrak Çağırsak ta O kendine BÜYÜKBABA denmesinde israrlı.
 
 Uzaklarda taa Gaziantepte Bizleri telefonla Arayan Arkadaşımız Nadir Nadi Kara ya İyi Yolculuklar.  
 
 İlk Aylık Toplantımız 19 Ekim 2011, Bugün Tam tamına 30 ncu Haftada olarak Bir araya geldik, demek ki Arkadaşlarımız tarafından kabul görmesinden çok mutluyuz.
 2016 Yılı Nisan Geleneksel Toplantımız İçin Arkadaşlarımızı Bilgilendirdik, Yapmak istediklerimizi paylaştık, En yakın zaman da Siz Devre Arkadaşlarımızla Bunları Paylaşarak Sizlerin İsteği Doğrultusunda 2016 Yılında Yine Sizlerin Katılımıyla Bir Araya gelmenin Mutluluğunu Hep Beraber Yaşayacağız.
 Sizlere Ulaşmak İçin;
 Telefonlarınıza SMS, Sitemiz www.hvastsb80.org, facebook 1980 Mezunu Hava Astsubaylar ve Eşleri olacaktır, Planlamayı Ahmet Şenocak ve Kemal Edrem Olarak Gerçekleştirmek İçin Sizlerin Samimi Yönlendirici Yardımlarınıza ve Önerilerinize Her zaman Açığız.
 
 AYLIK TOPLANTILARIMIZ HER AYIN İLK ÇARŞAMBA GÜNÜ OLARAK TÜM KATILANLARIN ORTAK İSTEĞİ OLARAK KABUL EDİLMİŞTİR.
 Yer Belirtilmediği Durumunda Yenikale - İnciraltı
 
 Aylık ta ; Ahmet Şenocak, Kemal Edrem
| İcra Kurulu |